About

Hoi!

Ik ben Eva. Achttien jaar oud. Ik hou van b&w filters, fotografie, thee drinken (het liefst rooibos), uit het raam staren en wegdromen, verhalen bedenken, schrijven en mijn fantasie de vrije loop laten gaan op papier. Ook heb ik een liefde of obsessie voor vintage, en dan vooral typemachines en oude camera's. Ik ben een echte kattenliefhebber en zit in mijn laatste jaar van de middelbare school.


Ik zie mijn blog als een soort uitlaatklep, om al die gedachten die in mijn hoofd rondspoken een plekje te geven. En om jullie een kijkje in mijn leven te geven, door middel van foto's, tekstjes en ervaringen. Ook vind ik het gewoon ontzettend leuk om te fotograferen, bewerken en schrijven!


Ik heb de naam a Teacup of Me gekozen, omdat een blog natuurlijk iets persoonlijks is en ik jullie wat meegeef van mij. Een theekopje, oftewel een beetje. En omdat mijn dag niet compleet is zonder een lekkere kop thee, vond ik het ook nog eens bij me passen.

Als je vragen hebt kun je die aaaaltijd stellen! Je kunt me bereiken via instagram, maar je mag me natuurlijk ook een mailtje sturen (dat kan naar ateacupofme@hotmail.com).

l o t s  o f   l o v e !


Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Leuk dat je op mijn blog kijkt! En heel lief als je een berichtje achterlaat!